Brocante d’Elisa

Even voorstellen!

Mijn naam is Els de Graaf en ik ben 28 jaar oud. Ik ben getrouwd met Michiel en wij wonen in Zutphen met onze twee hondjes.

Sinds ik getrouwd ben met Michiel en ik mijn eigen huis kon inrichten, kreeg ik steeds meer passie voor brocante. Langzaamaan kocht ik steeds meer, maar na een tijd paste het niet meer in ons huis. Op een gegeven moment besloot ik van mijn passie mijn werk te maken; ik heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en heb ik nu een webshop waar ik al mijn brocante vondsten in plaats! Daarnaast ga ik binnenkort een showroom openen in samenwerking met Ouwespulletjes.nl!

Een andere passie is het opknappen van oude meubeltjes en het stofferen van brocante stoelen en banken. Hier ben ik ingerold toen ik bij een bedrijf een tafel kocht en zij mensen zochten voor het stofferen. Dit had ik zelf nog maar 1 keer gedaan met een stoel voor bij ons thuis, maar ze wilden mij het graag leren. Dit liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen, en geleerd heb ik het! Ik vind het erg leuk om te doen, daar kan ik ook fijn mijn creativiteit in kwijt! Ondertussen ben ik bij dat bedrijf gestopt omdat ik natuurlijk mijn eigen bedrijf heb en dat groeit, maar het stofferen blijf ik doen voor mijn eigen klanten en voor producten voor in mijn webshop!

Sinds kort heb ik eindelijk de beschikking over een workshopruimte/werkplaats waar ik binnenkort mijn eerste workshops in stofferen en restylen ga geven! Daar heb ik heel veel zin in, en hopelijk volgen er nog vele meer.

Liefs Els