Stofferen

Heeft u een stoel staan die u graag opnieuw bekleed zou zien? Misschien kan Brocante d'Elisa hierin iets voor u betekenen. Wij stofferen regelmatig stoelen opnieuw voor klanten!

     

Wij verven de stoelen (indien gewenst, ze hoeven natuurlijk niet altijd geverfd maar kunnen ook gewoon blijven zoals ze waren!) met de krijtverf van het merk Style & Colore, deze verkopen wij ook in onze webshop. Deze krijtverf is met zorg ontwikkeld en heeft de fijne eigenschap dat er maar 1 laag nodig is om een dekkende laag te krijgen! Ook droogt de verf supersnel en is de verf sterk en krasvast: deze krijtverf hoeft daarom niet afgewerkt te worden met een was of matte lak! Je bent dus zo klaar met een geweldig mooi resultaat! Mocht de gewenste kleur niet in ons assortiment zitten, kunnen wij in principe elke gewenste kleur krijgen in ons merk krijtverf. 

De stof is helemaal naar eigen keuze! U kunt deze zelf aanleveren, of samen met ons uitzoeken en dat wij deze bestellen. Ook hebben we zelf een aantal stoffen op voorraad waar u eventueel uit kunt kiezen. 

Ook de afwerking is helemaal naar uw wens, u kunt kiezen voor nagels of een mooi bandje!

    

U kunt de stoelen bij ons brengen, en in overleg kunnen wij ze ook ophalen. Voor het ophalen en weer terugbrengen rekenen wij een vergoeding, deze is afhankelijk van waar u woont. 

Prijzen van het restylen zijn afhankelijk van de stoel, stof, kleur en hoeveelheid verf. 

   

Mocht u meer informatie willen, kunt u ons een foto van de betreffende stoel sturen, en als u al een idee heeft van wat u wilt die informatie er ook bij, dan zullen wij een geheel vrijblijvende offerte voor u maken.

Mocht u hierin geinteresseerd zijn, stuurt u dan een mailtje naar info@brocantedelisa.nl en wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk.