Over mij

Even voorstellen!

Mijn naam is Els de Graaf-Beukema, en ik ben 27 jaar oud. Ik ben getrouwd met Michiel en wij wonen in Zutphen. 

Sinds ik getrouwd ben met Michiel en ik mijn eigen huis kon inrichten, kreeg ik steeds meer de passie voor brocante. Vandaar dat ik een aantal maanden geleden mijn eigen website heb laten maken en ik nu hiervoor op pad kan om leuke dingen te verzamelen. Op pad gaan doe ik vaak samen met mijn moeder of met mijn beide ouders, deze delen mijn passie voor oude spulletjes (kijk vooral ook eens op www.ouwespulletjes.nl, dit is de site van mijn ouders, en er staan echt mooie spullen op!).

Ik ben ook graag creatief bezig, dus oude meubeltjes opknappen doe ik ook graag. Ook stoffeer ik iedere week oude stoeltjes en banken in opdracht. Dit is ook echt heel leuk om te doen! 

Vanaf januari ga ik ook een blog bijhouden over mijn belevenissen als brocanteur! Dit is al heel lang een wens van mij, en nu gaat deze werkelijkheid worden vanaf januari, wel spannend, maar ik heb er zin in! 

Ook in het nieuwe jaar wil ik workshops gaan geven, afgelopen jaar ben ik bezig geweest met de voorbereidingen, maar vanaf het nieuwe jaar is dat dan ook zover! Dus als u nog op zoek bent naar een leuke workshop, houd mijn site in de gaten! 

Liefs Els