Meubels restylen

Heeft u meubels die u graag zou willen (laten) restylen? Komt u daar maar niet aan toe, of weet u niet hoe te werk te gaan? Dan kan Brocante d'Elisa wellicht iets voor u betekenen. Wij restylen meubels naar wens van de klant. 

 

Meubels:
Wij verven met de krijtverf van het merk Style & Colore, deze verkopen wij ook in onze webshop. Deze krijtverf is met zorg ontwikkeld en heeft de fijne eigenschap dat er maar 1 laag nodig is om een dekkende laag te krijgen! Ook droogt de verf supersnel en is de verf sterk en krasvast: deze krijtverf hoeft daarom niet afgewerkt te worden met een was of matte lak! Je bent dus zo klaar met een geweldig mooi resultaat! 

Mocht de gewenste kleur niet in ons assortiment zitten, wij kunnen in principe elke gewenste kleur krijgen in ons merk krijtverf. 

U kunt de meubels bij ons brengen, en in overleg kunnen wij ze ook ophalen. Voor het ophalen en weer terugbrengen rekenen wij een vergoeding, deze is afhankelijk van waar u woont. 

Prijzen van het restylen zijn afhankelijk van het meubel, kleur en hoeveelheid verf. 

Mocht u meer informatie willen, stuurt u ons dan een foto van het betreffende meubelstuk, en als u al een idee heeft van wat u wilt die informatie er ook bij, dan zullen wij een geheel vrijblijvende offerte voor u maken.

Mocht u hierin geinteresseerd zijn, stuurt u dan een mailtje naar info@brocantedelisa.nl en wij beantwoorden uw mail zo snel mogelijk.