Verzenden en retourneren

Verzendkosten
Voor verzending binnen Nederland betaalt u  € 6,95 verzendkosten tot 10 kg.
Voor verzending naar België en Duitsland betaalt u € 9,00 verzendkosten tot 10 kg. U krijgt hiervoor een aangepaste factuur.
Verzendkosten zijn inclusief 0% BTW.

Levertijden
Brocante d’Elisa verzendt uw bestelling binnen 3 werkdagen. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Bij overschrijving per bank wordt na akkoord van betaling de bestelling verzonden. Met feestdagen en vakanties gelden er aangepaste levertijden. Dit vermelden wij altijd duidelijk op de website en in de bevestiging van bestelling.

Retourneren / Ruilen
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Brocante d’Elisa geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@brocantedelisa.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Wij adviseren om bij retournering te kiezen voor de pakketpost van PostNL. Voor verzending van een pakket tot 10 kg (met Track & Trace) betaalt u  € 6,95.

Alle ruilingen en retourneringen dienen per email  aan Brocante d’Elisa kenbaar te worden gemaakt. Vermeldt u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam en bestelnummer en de artikelen die u wenst te ruilen of retourneren. Ter verbetering van onze klantenservice zouden wij  het op prijs stellen wanneer u ons de reden hiervan laat weten. U bent hier uiteraard conform de wet Koop op afstand niet toe verplicht.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Brocante d’Elisa heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.
Retouradres:

Brocante d’Elisa
Spoordijkstraat 14
7205 BL Zutphen

Email: info@brocantedelisa.nl